За нас

Защо да изберем iZone B2B?

  • iZone е натрупал над 15 години опит в бранша на употребяваните компютри
  • iZone притежава обширни познания относно процеса по реновиране на компютърна техника
  • iZone предлага изключително качествена техника от най-добрите марки на пазара като Apple, Acer, Asus, Lenovo, HP, Dell, Fujitsu, Microsoft, Samsung, Sony, Toshiba, Panasonic
  • iZone предлага достъпни цени и висок марж за партньорите си
  • iZone винаги има интересни предложения
  • iZone има постоянна верига за доставка на техника
  • iZone сме гъвкави и подхождаме индивидуално към всеки партньор

Нашата история на кратко

Екипът на iZone работи в сферата на реновираните компютри от далечната 2006, когато нейният основател Евгени Илиев, още в студентските си години се впуска в този пазар. В началото нашата компания бе фокусирана изцяло в онлайн продажбите към крайни клиенти. Натрупаният опит на тази база ни даде много добър поглед над пазара на реновирани компютри в България, както и на нуждите и очакванията на клиентите в този бранш. Благодарение на това успяхме да развием нашата програма за реновиране на компютри, в основата на която е заложено високото качество на крайния продукт. През 2015 година успешно стартирахме и партньорската ни програма за продажби на едро в България. От тогава насам се стараем постоянно да подобряваме качеството на преглаганите от нас услуги и продукти, като през 2017 година iZone започна и първите си продажби на европейския пазар. За нас е важно винаги да можем да представяме на партньорите си интересни предложение, с гарантирано качество и на достъпна цена.

Нашият екип

Евгени Илиев

Евгени Илиев

- Управител

В главата му седи цялата картина за бизнеса и знае как да подреди целия пъзел, така че всичко да работи. Парче по парче, по парче, по парче ...

Николай Йорданов

Николай Йорданов

- Продажби

Отговорен и организиран, с над 13 години опит в областта на ИТ продажбите и консултирането. Най-важното за мен е отношението, независимо дали е корпорация за милиони или обикновен човек от квартала. Качественото обслужване започва с положително отношение.

Хасан Хасан

Хасан Хасан

- Сервиз

Сервизен техник с 5 години професионален опит в Лондон. Занимава се с хардуер (жичкаджийство) от 11 годишен, като никога не би оставил вашето устройство непоправено.

Георгиос Стамос

Георгиос Стамос

- Иновации

Рядко ще го хванете да дойде навреме в офиса, а пък когато е там все нещо...човърка и преправя 🙂.Активно развива уменията си в областта на автоматизацията, като не се страхува от предизвикателства, а живее за тях!

Мартин Шолев

Мартин Шолев

- Контрол на качеството

От малък се занимава с уеб разработки, обича да разглобява техника, но не и да я връща в оригиналния й вид. Винаги мисли out-of-the-box за това, което би направил в дадени ситуации.

Даяна Бойчева

Даяна Бойчева

- Реновиране

Техник по професия, дизайнер по душа. От малка обича да се учи и експериментира. Трудно се отказва и обича да довършва нещата до край.

инж. Благой Георгиев

инж. Благой Георгиев

- Реновиране

Първото ми запознанство с компютър беше през 1985 г. - с Правец 82. Първият компютър, който разглобих и сглобих - Правец 16. От 1999 г. се занимавам с ремонт на компютри и лаптопи, това ми е и хоби и професия.

Купуваш на едро?

Купуваш на едро?

Стани наш партньор!

Включи се в портала ни за продажби на едро и се възползвай от специалните ни условия

Стани партньор

IZONE.BG - Шоурум

България, гр.София, пк. 1172, жк. Дианабад, ул. Крум Кюляков 15

Работно време

Понеделник - петък

10:00 - 19:00

Събота и неделя
почивен ден

Последвайте ни:

Всички цени са в лева и с ДДС!

Всички права запазени. © izone.bg. 2021. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички лога, търговски марки (®) и изображения в този сайт са собственост на съответните им собственици. Itopia LTD 2011-2021.

Количка

Количката е празна.